Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / відео / Як залучити відпочивальників до санаторію чи готелю?
22 Вересня 2011

Відео: Як показати переваги відпочинку у санаторії? Протягом кількох хвилин передати атмосферу закладу та викликати бажання  відпочити саме тут? Допоможуть відео-піар-репортажі.



За допомогою відео в Інтернет, сьогодні можна побачити безліч куточків світу. Не дивно, що більшість туристів обирають місце відпочинку саме за допомогою  пошуку в Інтернет.

Тому для санаторію "Вернигора", що розташований у лісо-парковій зоні Трускавця, ми створили серію піар-репортажів про цей унікальний заклад. Природне оточення, простора територія, зручні дерев'яні VIP-котеджі, різноманітні оздоровчі процедури, смачне харчування, розваги - все це можна тепер побачити, проглянувши відео. І головне - почути відгуки звичайних відпочивальників та познайомитись із чудовим персоналом санаторію. Без сумніву, ця інформація буде цікавою та корисною для споживачів і допоможе їм прийняти вірне рішення щодо свого відпочинку. 

Варто зазначити, що відео-репортажі ми робимо "під ключ" - від ідеї та тематичного плану, підготовки брифу для оператора і питань для інтерв'ю, безпосередньої роботи на місці, до затвердження  готового відеоматеріалу.

 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення