Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / про компанію / Які стратегічні продукти актуальні під час війни?
11 Січня 2023
 

Publicity Creating продовжує розробку стратегічних документів



Навіть в умовах війни, компанія Publicity Creating продовжує розробку стратегічних продуктів для нових і постійних клієнтів. Найбільш актуальні в галузі PR - комунікаційні стратегії та інформаційні моделі. Варто зазначити, що зросла актуальність внутрішніх PR, а також комунікацій у галузі КСВ (корпоративна соціальна відповідальність). А ось у галузі маркетингу на першому місці програми репозиціонування та консультації з комплексного ребрендингу, що пов'язано із суттєвими змінами, що відбулися на ринку — від попиту і побажань споживачів до конкурентного середовища. Компанії та підприємства стикаються із економічною нестабільністю, скороченням клієнтської бази, зниженням платоспроможності та переорієнтації попиту, тому на всі ці та інші виклики потрібно оперативно реагувати.

В якості актуальних опцій до розробки стратегічних документів додано: сесії для керівників і ТОП-менеджерів, тренінги для колл-центрів та служб продажів, семінари для служб логістики і сервісу, тощо. Адже сьогодні дуже важливо, щоб усі працівники розуміли сутність бренду однаково, і правильно доносили корпоративні цінності до своїх клієнтів.

За останні 6 місяців розроблені стратегічні документи для клієнтів Publicity Creating з таких галузей як продукти харчування, агросектор, електротехніка, логістика, мережі Інтернет-магазинів, креативна ігрова індустрія, тощо.

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення