Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / відео / Вирішуємо задачі з комфортом для клієнта: розпочинається новий етап програми
25 Березня 2011

На прикінці березня 2011 року компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating закінчила реалізацію першого етапу програми 2011 рік під назвою «Ми вирішуємо завдання клієнта по новому» і перейшла до виконання  другої частини програми «Ми вирішуємо завдання  з комфортом для клієнта».



При роботі з клієнтами були введені нові форми та канали, що стосуються соціальних мереж, просування в Інтернеті. Практично всі клієнти активно відгукнулись на підключення до програми просування відео і фото матеріалів, інтерактивних форм, активностей у соціальних мережах, продовжується робота у напрямку інтеграції on-line та off-line форм.

«Наші клієнти та фахівці «Publicity Creating» задоволенні результатами першого етапу впровадження маркетингової програми «Ми вирішуємо завдання клієнта». Це виявилось насамперед у кількості укладених угод, та у великій зацікавленості нових компаній у співпраці з нами», - відзначив Валерій Курейко. Генеральний директор Publicity Creating.

Новий етап маркетингової програми буде спрямовано на створення комфорту та максимальне задоволення потреб клієнтів при співпраці з агенцією. Це стосується проходження інформації, відповіді на всі питання клієнта своєчасно і в повному обсязі, подальшого підвищення рівня професіоналізму співробітників агенції, максимальне розуміння потреб клієнта, створення зеленної зони комфорту, уваги до вимог та побажань замовника.
 

Для входження у новий квартал заплановано провести стратегічну сесію, де традиційно будуть розглядатися актуальні питання, впроваджуватись нові стандарти, особливо щодо підтримки прозорих процедур при співпраці з клієнтом. Клієнт має завжди бути в курсі справ і при цьому витрачати як найменше часу на спілкування з агенцією-партнером», - підкреслив Валерій Курейко.

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення