Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / відео / Ми вирішуємо завдання з комфортом для клієнта: підсумки 2 етапу маркетингової програми Publicity Creating
12 Липня 2011

 

На початку липня компанією стратегічних комунікацій Publicity Creating підведено підсумки 2 кварталу 2011 року, який збігся з другим етапом маркетингової програми 2011 «Ми вирішуємо завдання з комфортом для клієнта».



В рамках 2 етапу маркетингової програми проведена активна робота над подальшим підвищенням якості обслуговування клієнтів компанії. Зокрема, з цією метою проведена стратегічна сесія, яка відбулася в п'ятизірковому готелі «Хаятт». В ході сесії було знайдено нові підходи та вдосконалено стандарти обслуговування клієнтів. Зокрема, зроблено важливі кроки в реалізації стратегій оптимізації всіх комунікацій між компанією і клієнтами, оперативного реагування на побажання клієнтів і т.д. Поліпшення якості сервісу торкнулося всіх без винятку підрозділів та служб агентства.
            Підсумки такої роботи не змусили себе довго чекати: протягом 2 кварталу 2011 року Publicity Creating було реалізовано ряд успішних проектів, у тому числі – для нових клієнтів компанії. 
            Так, 10 червня, у київському бізнес-центрі «Парус», за активної PR-підтримки Publicity Creating успішно пройшов технічний семінар для проектувальників і фахівців кліматичного ринку, організований компанією «Ліконд», офіційним партнером ТМ HOVAL (Ліхтенштейн) в Україні. 
           Сервіс, наданий клієнту під час організації технічного семінару (включаючи самостійне запрошення частини представників проектних організацій на захід), настільки припав до душі представникам ТМ HOVAL, що компанією було прийнято рішення продовжити співпрацю з Publicity Creating вже в новому проекті. Він був реалізований негайно: вже на початку липня в інформагентстві УНІАН відбулася прес-конференція «Енергозберігаюча промислова вентиляція: нові перспективи» за участю президента групи компаній HOVAL Пітера Фріка, який спеціально прибув для участі у заході в Україну з міста Вадуц (Ліхтенштейн).
            Інший успішний захід, організований Publicity Creating у 2 кварталі – спільна прес-конференція трьох великих брендів: «Ельдорадо», «Альфа-Банк» і «VISA». Захід на тему «Перспективи і тенденції споживчого кредитування в Україні: вихід на ринок платіжної картки нового типу» відбувся в ІА УНІАН і привернув до себе увагу близько 30 представників ЗМІ, включно з телеканалами. 
            Всі згадані заходи відбулися в літній період, коли, як відомо, загальна бізнес-активність зменшується, а ризики (наприклад, за таким показником, як відвідуваність заходів) збільшуються. Тим не менш, співробітники Publicity Creating приклали всі зусилля для надання послуг високої якості, і результати цих зусиль повністю задовольнили клієнтів.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення