Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / реалізовані проекти / Publicity Creating реалізована програма просування «живої косметики» Iren Bukur
5 Березня 2010
 

Компанія Publicity Creating реалізувала програму інформаційного просування лікувальної косметики ТМ Iren Bukur в мережі Інтернет та ЗМІ.



Компанія Publicity Creating реалізувала програму інформаційного просування лікувальної косметики ТМ Iren Bukur в мережі Інтернет та ЗМІ.

Косметика Iren Bukur розроблена провідними фармацевтами Центру медичних технологій ім. Л.Г.Москаленко на основі традиційних народних рецептів краси з використанням виключно натуральних компонентів.

Завданням просування було ознайомити споживачів із перевагами та способами застосування косметичних засобів Iren Bukur, а також з найбільш поширеними проблемами, які можна усунути за допомогою продуктів цієї марки. Запуск кампанії проводився паралельно з відкриттям фірмових роздрібних точок в Києві та інших містах України.

Результатами кампанії по просуванню стало насичення Інтернету інформацією про нову українську косметику. Варто зазначити, що ТМ Iren Bukur позиціонується в сегменті «преміум».

Як відзначив генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко: «Насичення Інтернет-простору первинною інформацією про нову продукцію – важливий етап для кожної компанії, адже зараз Інтернет – це фактично перша інстанція, до якої споживач звертається за відповідями на свої питання»
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення