Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / події / Український PR-альянс прийняв Рекомендації з проведення PR-тендерів
10 Квітня 2009
Рекомендації підготовлено на основі вивчення практичного досвіду проведення тендерів на PR-послуги в Україні, а також міжнародного досвіду.

 



На початку квітня 2009 р. Український PR-альянс прийняв "Рекомендації з проведення тендерів на PR-обслуговування".

Рекомендації підготовлено на основі вивчення практичного досвіду проведення тендерів на PR-послуги в Україні, а також міжнародного досвіду. Рекомендації покликані зробити процес організації PR-тендерів більш прозорим, зрозумілим і етичним.

У документі висвітлені всі основні етапи проведення тендерів - від прийняття рішення про організацію тендеру до запрошення учасників, складання брифу, проведення презентацій та визначення переможця.

Рекомендації призначені як для компаній-організаторів, так і для агенцій-учасників тендерів.

Валерій Курейко, Віце-президент PR-альянсу, генеральний директор Publicity Creating, зазначив: "З настанням кризи, кількість тендерів на PR-обслуговування збільшилась. Організатори висувають нові вимоги до агентств, ставлять перед ними складніші завдання. Багато агентств, в свою чергу, готові запропонувати клієнтам більш ефективні рішення, оптимізувати бюджет. Разом з тим, ризики, пов'язані з проведенням фіктивних тендерів, демпінгом з боку окремих агентств, некоректною поведінкою окремих організаторів - посилилися. З метою мінімізації таких ризиків та розвитку цивілізованих відносин між учасниками та організаторами тендерів, сформульовані дані Рекомендації".
 

Текст Рекомендацій можна отримати, звернувшись за адресою info@upra.org.ua

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення