Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / відео / Весняний бізнес-сезон виявився насиченим для професійних PR-агенцій , що проводять чимало різноманітних заходів та проектів для клієнтів.
17 Травня 2011

18 травня 2011 року компанією стратегічних комунікацій Publicity Creating було реалізовано відразу 3 крупні PR-заходи: прес-конференцію, відео-сесію та інтернет-конференцію.



Наприклад, 18 травня 2011 року компанією стратегічних комунікацій Publicity Creating було реалізовано відразу 3 крупні PR-заходи: прес-конференцію, відео-сесію та інтернет-конференцію.
 

Пресс-конференція організації НУСЕП (Нідерландсько-українська стала енергетична платформа), відбулась в рамках Четвертого бізнес-форуму «Енергоефективність. Енергозбереження. Сталий розвиток». Під час заходу фахівці у галузі енергозбереження з Нідерландів розкрили основні питання українсько-нідерландської співпраці у сфері енергоефективних технологій. На заході були присутні понад 20 представників ЗМІ.
 

В рамках виставки «Аква-Терм Київ 2011», де на стенді компанії «ебм-папст Україна» були презентовані новітні промислові вентилятори та електродвигуни, було проведено фото і відео-сесію. Підготовлені матеріали будуть широко використовуватись для просування компанії і продукції, зокрема в Інтернет.

Одночасно, протягом усього дня на порталі ЛігаБізнесІнформ відбулася експертна інтернет-конференція на тему «Український ринок посилкової торгівлі: тенденції та перспективи», в якій приймали участь провідні оператори ринку поштової торгівлі та поштових послуг, які відповіли більш ніж на 50 запитань від відвідувачів сайту.
 

Окрім перерахованих pr-активностей та планової роботи по абонентському обслуговуванню і проведенню pr-кампаній для інших клієнтів, цього ж дня фахівцями Publicity Creating було проведено робочу зустріч із потенційними клієнтами.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення