Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / відео / Успішна бізнес-осінь: Publicity Creating організовано низку заходів для клієнтів
22 Листопада 2011
 

PR-проекти: Протягом жовтня-листопада 2011 року компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating організувала значну кількість різноманітних заходів для клієнтів.



         Протягом жовтня-листопада 2011 року компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating організувала значну кількість різноманітних заходів для клієнтів. Серед них – технічний семінар та семінар-презентація, прес-конференція і круглий стіл, а також цілий ряд онлайн-заходів.

        Зокрема, 28 жовтня в конференц-залі київського Президент Готелю, відбувся Другий спеціалізований технічний семінар для проектувальників і спеціалістів кліматичного ринку, організований Publicity Creating для компанії «Ліконд», офіційного партнера компанії Hoval (Ліхтенштейн) в Україні. На семінарі були присутні більше 100 учасників – значна аудиторія для подібних заходів. Ключові питання, що були розглянуті на семінарі, стосувалися розрахунку і інсталяції децентралізованих установок енергоефективних систем вентиляції, обігріву та охолодження компанії Hoval.

          Менш ніж через тиждень, 3 листопада, в ІА «Інтерфакс-Україна» відбувся круглий стіл «Молочні ріки» обміліли: чим загрожує українцям криза в молочному скотарстві?», організований Publicity Creating для Групи компаній «Biona» – провідного українського виробника біопрепаратів для сільського господарства. У заході взяли участь представники Міністерства аграрної політики і продовольства України та Асоціації виробників молока України. Як показало обговорення, позиція чиновників, виробників і громадських організацій в питаннях подальшого розвитку галузі, щодо важливості використання біопрепаратів у тваринництві для досягнення позитивного економічного ефекту в агро-секторі, збігається. Круглий стіл привернув значну увагу ЗМІ: в залі були присутні більше 40 журналістів – від сільськогосподарських до ділових видань, а також – 5 телеканалів.

        А вже 10 листопада Publicity Creating було організовано прес-конференцію для мережі «ЕКО-маркет», присвячену урочистому нагородженню шкіл-переможниць у рамках соціальної ініціативи «ЕКО-маркет – школам!». Цей прес-захід відвідали представники 7-и телеканалів, а також близько 20 журналістів з інших ЗМІ. Під час прес-конференції заступник голови Київської міськадміністрації Л.М.Новохатько зазначив, що соціально відповідальний бізнес зараз може реально допомогти нашій сфері освіти, прикладом чого є ініціатива мережі «ЕКО-маркет». Інші київські чиновники, присутні на заході, також акцентували на необхідності впровадження подібних довгострокових соціальних програм, які приносять реальну користь суспільству.

         Крім того, фахівці Publicity Creating здійснили онлайн-трансляції на Facebook і Twitter з кожного із згаданих прес-заходів, що дало можливість розширити їхню аудиторію до декількох тисяч чоловік.

         А 19 листопада силами Publicity Creating було проведено онлайн-трансляцію на Facebook, Twitter і ВКонтакте з майстер-класів по фітнесу, які були організовані ТМ Jaffa Viva за участю зіркових тренерів В. Снєжика і К. Блінової.

        За день до цього, 18 листопада 2011, відбувся організований компанією «Ліконд» за підтримки Publicity Creating семінар-презентація систем фільтрації повітря від American Air Filter (AAF), одного з лідерів на світовому ринку фільтрації повітря. У той же день за сприяння Publicity Creating пройшов технічний семінар по чиллерним системам від компанії DAIKIN.

        Окрім цього, за даний період компанія Publicity Creating організувала 2 експертні онлайн-конференції. Під час першої з них – «Торгівля по каталогам: експерти про переваги для споживача» – на запитання користувачів інтернет-порталу «Комсомольська Правда в Україні» відповіла директор компанії «Імідж-клуб» Оксана Костенко. Друга онлайн-конференція, під час якої експертом виступив Олег Нестеров, директор компанії «Lime Systems», провідного розробника програмних продуктів для фінансової сфери, відбулася на порталі «ЛігаБізнесІнформ» і була присвячена проблемам і перспективам українського ринку банківського ПЗ.

 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення