Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / відео / Гарячий грудень: Publicity Creating реалізовано низку великих заходів
19 Грудня 2011

PR-проекти: У середині грудня 2011 року компанія Publicity Creating організувала ряд значимих заходів для клієнтів



У середині грудня 2011 року компанія Publicity Creating організувала ряд значимих заходів для клієнтів: корпоративний тур для партнерів і співробітників компанії «УРСА», а також дві прес-конференції – для компаній «Lime Systems» і «ЛІКОНД».

Корпоративний тур для компанії «УРСА» відбувся у першій половині грудня у Яремче Івано-Франківської області. Насичена програма туру складалася як із неформальних, та і з ділових заходів. Зокрема, відбулася конференція-презентація нового екологічно чистого продукту URSA GEO. Активний відпочинок включав катання на лижах в Буковелі та пішохідні екскурсії стежками Довбуша. А кульмінацією туру став святковий банкет в супроводі колоритної музики, пісень і танців гуцульського краю а також веселих конкурсів і, звичайно, щедрої української кухні. Зарядившись приємними емоціями, учасники роз'їхалися по Україні – втілювати в життя маркетингові плани компанії «УРСА».

13 грудня 2011 в ІА «Інтерфакс-Україна» відбулася прес-конференція «Сучасні програмні рішення – важливий чинник конкурентоспроможності українських банків», організована Publicity Creating для компанії «Lime Systems» – одного з лідерів українського ринку банківського ПЗ. Спікери розповіли про роль програмного забезпечення в підвищенні конкурентоспроможності банків та ефективному функціонуванні фінансових установ загалом. Окрім того, експерти назвали головні тенденції кризового і пост-кризового періоду на ринку фінансового ПЗ, а також представили найпопулярніші продукти – на прикладі власних розробок, попит на які значно зріс протягом 2011 року. Publicity Creating забезпечено повний комплекс послуг з організації та проведення цього заходу.

Наступного дня – 14 грудня – в інформаційному агентстві «УНІАН» відбулася прес-конференція «Український кондиціонерний ринок: підсумки-2011 і перспективи розвитку на 2012 рік», організована Publicity Creating для компанії ЛІКОНД – авторизованого торгового партнера корпорації Daikin (Японія), офіційного партнера Hoval (Ліхтенштейн) і AAF International (США) в Україну. У ході прес-заходу була озвучена унікальна інформація по українському і європейському кліматичному ринку, названі основні тенденції та прогнози на 2012 рік.

Обидва прес-заходи привернули увагу представників спеціалізованих і ділових видань, інформаційних агентств, а також телебачення.

 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення