Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / угоди / 31 жовтня організовано семінар для дилерів корпорації DAIKIN
30 Жовтня 2018
 

Проект виконано на замовлення  Daikin Europe N.V. (Бельгія)



31 жовтня піар-агентством Publicity Creating було організовано всеукраїнський семінар для дистриб’юторів та дилерів японської корпорації DAIKIN. Проект виконано на замовлення європейської штаб-квартири цієї транснаціональної компанії - Daikin Europe N.V. (Бельгія).

Захід пройшов у київському готелі „Русь” у форматі технічного семінару, на якому були присутні понад 80 спеціалістів з усіх регіонів України. Насамперед, це представники дистриб’юторів DAIKIN в Україні та їх численні дилери.

Під час технічного семінару представники компанії DAIKIN Europe N.V. ознайомили  українських фахівців кліматичної галузі з технічними особливостями основних типів обладнання, які DAIKIN реалізує на українському ринку в 2018-2019 роках, акцентуючи увагу на нових розробках та нововведеннях.

„Ми співпрацюємо із європейською штаб-квартирою DAIKIN - світового лідера кліматичного обладнання -  з початку 2000-х років. За цей час провели десятки семінарів, дилерских конференцій як в Україні, так і за кордоном. За  відгуками замовника та учасників, усі вони відбувалися на дуже високому рівні. ”, - зазначив директор Publicity Creating Валерій Курейко.

 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення