Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / угоди / Список клієнтів Publicity Creating продовжує неухильно зростати
10 Жовтня 2011

PR-угоди: За підсумками 3-го кварталу 2011 р. компанія Publicity Creating уклала низку контрактів з новими клієнтами, а також реалізувала ряд нових проектів для постійних клієнтів.



      За підсумками 3-го кварталу 2011 р. компанія Publicity Creating уклала низку контрактів з новими клієнтами, а також реалізувала ряд нових проектів для постійних клієнтів.
      Так, з липня 2011 року компанія Publicity Creating здійснює активну PR-підтримку відпочинково-оздоровчого комплексу «Вернигора» (Трускавець). Для цього клієнта проводяться роботи як в оффлайн-, так і в онлайн-сфері. Зокрема, забезпечено якісний контент, постійну підтримку та розвиток сторінок в популярних соціальних мережах, організовано «під ключ» масштабні фото- і відеосесії санаторію (з подальшим поширенням фото-і відеорепортажів в Інтернет), написано понад 20 різних текстових PR-матеріалів (прес-релізів, статей, заміток і т.д.).
       З серпня 2011 року Publicity Creating співпрацює з ТМ URSA (ізоляційні матеріали від провідного європейського виробника «Uralita Group» (Іспанія). 
       У вересні 2011 року компанія Publicity Creating розпочала комплексний PR-супровід діяльності провідного виробника біопрепаратів для сільського господарства в Україні, групи компаній BIONA. Комунікаційна програма передбачає значний обсяг різноманітних робіт, наприклад, ведення корпоративних блогів і сторінок в соціальних мережах, написання та поширення прес-релізів та статей, організацію прес-заходів з актуальної тематики ринку, PR-супровід заходів для клієнтів та партнерів, розробку спеціальних проектів, щоденний моніторинг, і багато іншого.
       Окрім того, у вересні успішно здійснено ряд нових проектів для постійних клієнтів компанії. Зокрема, в Одесі відбувся технічний семінар, присвячений альтернативним системам опалення DAIKIN Altherma, організований Publicity Creating для європейської штаб-квартири корпорації DAIKIN (Японія) – DAIKIN EUROPE NV.
      Також в цей період відбулася фото-відео-сесія на замовлення «Донецького заводу гірничорятувальної апаратури» під час виставки «Технології захисту - 2011».
      Окрім того, компанія Publicity Creating розпочала реалізацію нової комплексної програми просування першого українського виробника живої косметики ТМ ІRЕN BUKUR на 2011/2012 р.р.
       Також протягом 3-го кварталу тривала активна робота з клієнтами фармацевтичного, будівельного та IT-ринку та зі сфери дистанційної торгівлі.
      Таким чином, період з липня по вересень для Publicity Creating став часом інтенсивної PR-діяльності, реалізації поточних та нових PR-проектів різної тривалості і складності.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення