Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / угоди / PR на ринку біопрепаратів для сільського господарства
6 Серпня 2010
 

Наприкінці липня 2010 року компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating підписала угоду про співпрацю з СГП «Нива» (Євпаторія, АР Крим)



Наприкінці липня 2010 року компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating підписала угоду про співпрацю з СГП «Нива» (Євпаторія, АР Крим) - провідним українським виробником біологічних препаратів для рослинництва, птахівництва і тваринництва під ТМ «BIONA».

В рамках співпраці запланована низка заходів для аудиторії В2В (семінари, конференції), прес-тур та інші заходи, підготовка та поширення інформаційних матеріалів у ЗМІ, PR в мережі Інтернет.


ТМ «BIONA» - лідер на ринку біологічних препаратів для аграрної промисловості України, що також експортуються у Росію та інші країни СНД. Продукція під цією торгівельною маркою дозволяє замінити використання хімічних препаратів (мінеральні добрива, пестициди, антибіотики) біологічними, і тим самим зробити кінцеву сільгосппродукцію екологічно чистою та безпечною для споживача. При цьому, за своєю ефективністю біопрепарати не поступаються хімічним.

«Наш досвід та портфоліо дозволяють запропонувати СГП «Нива», що є лідером у своєму сегменті агро-ринку, ефективні методи для досягнення поставлених завдань. Нам дуже приємно співпрацювати з новим клієнтом на агро-ринку, який в Україні є дуже перспективним» - зазначив з цього приводу генеральний директор Publicity Creating Валерій Курейко.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення