Телефон:

Адреса:
Україна, Київ, вул. М.Грінченка, 4

777publicity@gmail.com

Новини / тенденції / Відкритий лист про необхідність незалежного дослідження українського ринку PR
10 Листопада 2006

Відкритий Лист

Президенту Української Ліги зв'язків з громадськістю (PR-Ліги)
Президенту Української  асоціації зі  зв'язків з громадськістю (UAPR)
Операторам українського ринку  PR

Шановні  панове, колеги,

Останнім часом розвиток українського ринку PR прискорився, він зростає кількісно та якісно. Ситуація на ринку постійно змінюється   з'являються нові спеціалізовані структури, розширюється спектр пропонованих послуг, зростають вимоги клієнтів. Активізувалась робота двох професійних об'єднань фахівців. Держава, бізнес та суспільство у цілому, починають розуміти важливість та суть професійної, етичної PR-діяльності для розвитку демократичного відкритого суспільства цивілізованої конкуренції, становлення незалежних ЗМІ.

В той же час, в Україні відсутня об'єктивна інформація про стан PR-ринку   об'єм, динаміку розвитку, основні сегменти, рейтинг провідних операторів і таке інше. Це значно ускладнює роботу професійних компаній із клієнтами та налагодження контактів із зарубіжними партнерами.

Експертні оцінки окремих фахівців, структур, непрофільних громадських організацій, що звучать час від часу у ЗМІ, із зрозумілих причин суб'єктивні і не відображають реальної ситуації.

Publicity Creating, як одна із досвідчених спеціалізованих компаній, що  безпосередньо приймала і приймає  активну  участь у формуванні та розвитку ринку PR, звертається до PR-Ліги, UAPR  та всіх зацікавлених операторів ринку із пропозицією фінансово та організаційно підтримати  проведення  спільного  дослідження українського ринку PR.

Впевнені, що об'єктивна оцінка ринку на основі дослідження, здійсненого  незалежною компанією, буде сприяти структуризації та подальшому якісному зростанню українського PR-ринку, розвитку цивілізованих PR у нашій країні.

25.10.2018
Які тенденції на ринку PR комунікацій проявились восени 2018 року?
20.08.2018
Обираючи піар агенцію, кожен клієнт визначає для себе певні її характеристики. Агенції, у свою чергу, визначають свої переваги та повідомляють про них. Як зробити, щоб приорітети клієнта та агенства співпадали?
16.08.2018
Каким является «портрет» потенциального клиента на украинском  рынке PR сегодня и какие PR услуги наиболее актуальны? Делимся результатами исследования.