Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / реалізовані проекти / Publicity Creating провела тренінг для компанії Business Travel Leisure
1 Квітня 2010
 

Компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating провела тренінг для колективу компанії Business Travel Leisure.



Компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating провела тренінг для колективу компанії Business Travel Leisure. У тренінгу прийняли участь понад 25 співробітників.

Концепція заходу базувалась на елементах тімбілдінгу та креативної сесії. Особливість даного тренінгу полягає у значному емоційному заряді з одного боку, та активному формуванні командних навичок з іншого. При цьому, тренінг є компактним (до 4 годин) та насиченим.

Business Travel Leisure – туристична компанія, що динамічно розвивається та спеціалізується на ділових подорожах. Для таких клієнтів командна робота та ефективна взаємодія різних підрозділів вкрай важлива. Тому головна мета тренінгу полягала в налагодженні відносин у колективі компанії. Ключове повідомлення, яке було впроваджене тренерами - усвідомлення ефективності спільних дій.

Це було досягнуто за рахунок застосування трьох підходів, що поетапно привели до результату:

"Обмін взаєморозумінням" -- "Вирішення конфліктних ситуацій" ( шляхом моделювання та колективного вирішення їх) -- "Спільні дії" (спрямовані безпосередньо на співпрацю в колективі).

При цьому важливо, що захід не мав нічого спільного із „нудним навчанням” – він був проведений легко, весело, ніби розважальний. Наприклад, учасники не тільки обговорили та вирішили завдання у робочих групах, а й співали, малювали, розігрували сценки. Тому крім практичної користі, працівники компанії отримали ще й порцію гарного настрою.
 

 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення