Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / реалізовані проекти / Publicity Creating організовано майстер-клас для проектувальників по обладнанню DAIKIN
22 Вересня 2009
 

17 вересня в Києві, у бізнес-центрі „Парус”, Publicity Creating було організовано майстер-клас для проектувальників і архітекторів-дизайнерів.



 

17 вересня в Києві, у бізнес-центрі „Парус”, Publicity Creating було організовано майстер-клас для проектувальників і архітекторів-дизайнерів „Застосування сучасних кліматичних рішень виробництва DAIKIN на будівельних об’єктах різного призначення”. Захід було підготовлено  для компанії ЛІКОНД – авторизованого торгового партнера DAIKIN в Україні.
 
Про інновації в галузі кондиціонування повітря розповіли спеціалісти компаній DAIKIN Europe N.V. та ЛІКОНД. Майстер-клас відвідали понад 100 фахівців з Києва та інших регіонів країни, що свідчить про актуальність таких заходів.
 
Під час майстер-класу учасники також отримали інформацію про європейський досвід проектування, ознайомилися з реалізованими об’єктами, отримали практичні рекомендації з підбору кліматичного обладнання.
 
Після завершення заходу було організовано фуршет, під час якого учасники поспілкувалися в неформальній обстановці під звуки джазу.
 
„Ми порадили керівництву ЛІКОНД посилити співпрацю зі спеціалістами, які займаються проектуванням різних будівельних об’єктів, таким чином розширивши коло своїх потенційних партнерів. За відгуками учасників, захід пройшов на високому рівні і, ймовірно, стане щорічним”, - зазначив генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко.
15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення