Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / реалізовані проекти / Publicity Creating організований технічний семінар і презентація 60 новинок устаткування для німецького виробника вентиляційної техніки ebm-papst
31 Жовтня 2008

31 жовтня 2008 року в готелі "Київ" Publicity Creating організований  семінар і презентація обладнання для клієнтів і партнерів філії групи компанії  ebm-papst (Німеччина) в Україні.



31 жовтня 2008 року в готелі "Київ" Publicity Creating організований  семінар і презентація обладнання для клієнтів і партнерів філії групи компанії  ebm-papst (Німеччина) в Україні. Тематика семінару була направлена на нові можливості  зниження енергоспоживання і рівня шуму холодильного, кліматичного і вентиляційного обладнання за допомогою передових ЄС-технологій еbm-papst.

На заході були присутні більш ніж 40 учасників від 28 компаній з різних міст України, а також з Білорусі. В порівнянні з минулим семінаром кількість учасників збільшилася, що свідчить про зростаючий інтерес до енергоощадних технологій в Україні.

"Нам було важливо спільно з клієнтом впровадити систему трьох корпоративних заходів в рік, включаючи презентацію технічних новинок осінню.  Приділяючи увагу постійному контакту компанії  еbm-papst з партнерською мережею і  використовуючи PR-інструменти, ми сприяємо  збільшенню продажів і зміцненню лояльності партнерів нашого клієнта" - відзначив генеральний директор Publicity Creating Валерій Курейко

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення