Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / реалізовані проекти / Відбувся Угорсько-Український Бізнес – Форум у рамках Міжнародної спеціалізованої виставки "Будівництво та Архітектура 2007"
20 Червня 2007

20 вересня 2007р., у рамках XVI - ї  міжнародної спеціалізованої виставки "Будівництво та Архітектура 2007" за підтримки Посольства Угорщини відбувся Угорсько-Український Бізнес – Форум, за участю ділових кіл Угорщини і України.



20 вересня 2007р., у рамках XVI - ї  міжнародної спеціалізованої виставки "Будівництво та Архітектура 2007" за підтримки Посольства Угорщини відбувся Угорсько-Український Бізнес – Форум, за участю ділових кіл Угорщини і України. Захід було організовано  Publicity Creating.


Мета  заходу - ознайомити учасників галузі із продукцією і сучасними технологіями провідних будівельних компаній Угорщини.


З угорської сторони в заході взяли участь виробники ЗБК, віконних і дверних систем, скла і скляного машинобудування, компанії, що займаються наданням будівельних послуг і здійсненням енергетичних проектів. З української сторони – представники державних і комунальних підприємств, будівельних компаній, ЗМІ.


Захід пройшов у форматі сесії доповідей, представлених провідними експертами будівельної індустрії Угорщини, після чого зацікавлені сторони мали можливість провести ділові переговори та поспілкуватися в неформальній обстановці.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення