Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / про компанію / Publicity Creating покращує якість обслуговування клієнтів
1 Липня 2010
 

У рамках маркетингової програми „Конкретний результат за справедливу ціну” компанія Publicity Creating реалізує стратегію постійного покращення якості обслуговування клієнтів.



У рамках маркетингової програми „Конкретний результат за справедливу ціну” компанія Publicity Creating реалізує стратегію постійного покращення якості обслуговування клієнтів. Черговим кроком для реалізації цього завдання є цикл спеціальних тренінгів для персоналу, який проходить у червні-липні поточного року.

У компанії також щотижня проводяться наради, метою яких є постійне вдосконалення якості обслуговування. Пошук нових ефективних методів для вирішення задач клієнтів – основне завдання під час аналізу проведених та планування нових активностей.


Як зазначив генеральний директор Publicity Creating Валерій Курейко: „Постійне підвищення якості обслуговування – це ключовий момент нашої маркетингової стратегії. За відгуками клієнтів компанії, наші продукти та послуги зараз більш точно потрапляють у їх потреби, сприяючи досягненню бізнес-завдань”.

На сьогодні в Publicity Creating сформовано команду професіоналів за всіма основними напрямками діяльності компанії, яка має оптимальний склад і здатна вирішувати завдання будь-якого рівня складності.

 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення