Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / про компанію / Нове євро-обличчя: проведено корпоративну фотосесію Publicity Creating
8 Червня 2010
 

У кінці травня відбулася чергова корпоративна фотосесія Publicity Creating у новому офісі.



У кінці травня відбулася чергова корпоративна фотосесія Publicity Creating у новому офісі. Фотосесія проходила у режимі репортажної зйомки під час виконання співробітниками компанії своїх щоденних робочих обов’язків. У ролі „фотомоделей” виступили безпосередньо керівники та менеджери, що вже стає хорошою традицією компанії.

Матеріали фотосесії використано для оновлення візуального ряду корпоративного сайту http://www.publicity.com.ua, корпоративній презентації та інших матеріалах. Фото також розміщені на корпоративному блозі в Livejournal, та в соціальних мережах (Facebook та ін.)

Метою проведення фотосесії було відобразити основні ланки процесу обслуговування клієнтів, а також створення нового візуального образу компанії та її співробітників. Адже для PR-агенції украй важливим є формування свого іміджу не лише на основі раціональних переваг, але й емоційної складової.

„Ми прагнули показати європейське обличчя сучасної української PR-структури: професійної та відкритої, впевненої та позитивно налаштованої, що відкриває нові горизонти для своїх клієнтів”, - відзначив Валерій Курейко, генеральний директор Publicity Creating.


 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення