Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / про компанію / На початку березня компанія Publicity Creating переїхала в новий офіс
9 Березня 2010
 

Весну дружна молода команда Publicity Creating зустріла в новому приміщенні, розташованому в офісному центрі на вулиці Солом’янській, 5.



Весну дружна молода команда Publicity Creating зустріла в новому приміщенні, розташованому в офісному центрі на вулиці Солом’янській, 5. Простора робоча зона офісу, розташованого на верхньому поверсі, організована за принципом «open space», а з вікон відкривається чудова панорама Києва.

Причиною переїзду стало розширення штату і посилення маркетингових активностей компанії. Publicity Creating розвиває співробітництво з партнерами, продовжує розширяти мережу представників у регіонах. Також ведеться активна робота з наявними та потенційними клієнтами. Тому при виборі офісу враховувалися, насамперед, його зручне розташування, достатня площа і комфорт – все це дозволить покращити якість обслуговування клієнтів.

«Офіс у стилі „орлине гніздо” найкраще відповідає маркетинговій стратегії компанії на найближчий період. Ми підтверджуємо свою відкритість, широкий спектр продуктів та послуг і лідерські позиції на українському ринку PR», - зазначив генеральний директор Publicity Creating Валерій Курейко.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення