Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / про компанію / Publicity Creating: нова якість роботи – у новому офісі
17 Жовтня 2011
 

PR-адреса: У середині жовтня 2011 р. компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating переїхала в просторий офіс, розташований в новому бізнес-центрі «Еліс» (вул. Протасів Яр, 2-Д).



                  У середині жовтня 2011 р. компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating переїхала в просторий офіс, розташований в новому бізнес-центрі «Еліс» (вул. Протасів Яр, 2-Д). У новому приміщенні в стилі open spaсe, зокрема, передбачена велика робоча зона, а також презентаційна зона для роботи з клієнтами, обладнана сучасною презентаційною технікою.

Причиною переїзду стало динамічне зростання активності Publicity Creating на українському ринку PR-послуг, що передбачає розширення штату співробітників і необхідність налагодити ще ефективнішу комунікацію з клієнтами компанії.
Бізнес-центр «Еліс» розташований в тихому районі Києва, недалеко від центру міста. Серед інших переваг будівлі, в якій Publicity Creating продовжить свою активну діяльність, варто назвати розташування на зручній транспортній розв'язці, сучасний дизайн офісів і надійну систему охорони.
Як зазначив генеральний директор Publicity Creating Валерій Курейко: «Переїзд в новий офіс – це не просто зміна приміщення, але насамперед – новий етап розвитку компанії і якісне поліпшення умов роботи наших співробітників. Тут буде зручніше і комфортніше, в тому числі і у випадку проведення переговорів з клієнтами і партнерами».
15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення