Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / про компанію / Для Publicity Creating криза закінчилася
1 Жовтня 2010
 

Компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating оголосила про вихід з кризи: у результаті успішної реалізації маркетингової програми 2010 року «Конкретний результат за справедливу ціну»



Компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating оголосила про вихід з кризи: у результаті успішної реалізації маркетингової програми 2010 року «Конкретний результат за справедливу ціну» вже наприкінці вересня компанія вийшла на докризовий рівень по фінансових показниках.

Це стало можливим, завдяки збільшення кількості клієнтів (на 30%, у порівнянні із березнем поточного року), та проектів (у 1,5 рази порівняно з початком 2010 р.)

У зв’язку зі зростанням обсягів робіт у Publicity Creating відкрито нові вакансії. Так, до кінця року компанія готова забезпечити роботою 10 кваліфікованих фахівців.

Як зазначив генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко: «На початку 2010 року ми розробили спеціальну програму для існуючих і потенційних клієнтів, врахувавши реалії посткризового стану економіки і запропонувавши низку нових ефективних продуктів і якісний сервіс. У найближчому майбутньому ми плануємо відчутно збільшити прибутки компанії і частку на вітчизняному PR-ринку».
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення