Телефон:

Адреса:
Україна, Київ, вул. М.Грінченка, 4

777publicity@gmail.com

Новини / про компанію / Річний звіт (основні підсумки діяльності Publicity Creating за 2004 рік)
10 Грудня 2004

Підводячи підсумки 2004 року, Валерій Курейко, Директор Publicity Creating відзначив, що 2004 рік був  насиченим і цікавим.

Впродовж 2004 року Publicity Creating було реалізовано  21 проект для 19 клієнтів,  зокрема, на медичному,  будівельному,  IT і автомобільному ринках.

Обіг компанії збільшився на  32%.  Основними послугами компанії є: комплексне PR-просування, організація заходів для ЗМІ, написання циклів піар-статей для ЗМІ, консалтинг, тренінги в області PR.  Вперше на українському ринку були розроблені і презентовані інноваційні продукти "Золоті PR-пакети". Було організовано конкурс для журналістів, що пишуть на теми кондиціонування.

18.02.2021
We talked to Valeriy Kureyko of Publicity Creating about Strategic Communication and PR. This is what he said about it.
26.03.2020
10 февраля 2020 г. в пресс-центре «Укринформ» состоялась Интернет-конференция