Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / події / Визначені переможці конкурсу ДієСлово на кращу статтю за тематикою PR
22 Січня 2008

22 січня в готелі "Прем'єр Палас" відбулось підбиття підсумків і нагородження переможців конкурсу  "ДієСлово" на кращу статтю за тематикою "Ринок PR в Україні".



22 січня в готелі "Прем'єр Палас" відбулось підбиття підсумків і нагородження переможців конкурсу  "ДієСлово" на кращу статтю за тематикою "Ринок PR в Україні". Церемонія нагородження відбулась у рамках прес-ланчу, присвяченого 10 річниці  компанії Publicity Creating, що є організатором конкурсу.


Всього у конкурсі взяли участь  77 статей  від  53  авторів. Матеріали були опубліковані у 28 ЗМІ - ділових і спеціалізованих виданнях, на інформаційних Інтернет-ресурсах і навіть у регіональній пресі.


Поздоровляючи переможців, Керуючий партнер Publicity Creating Руслана Плис подякувала всім  участникам конкурсу і відзначила зростання рівня компетенції журналістів, які пишуть на тему маркетингових комунікацій.


Конкурс "ДієСлово"   проводився з 1 лютого до 20 січня 2007 року. У конкурсі брали участь лише редакційні матеріали. Мета конкурсу – сприяти об'єктивному і широкому висвітленню тенденцій на ринку PR-послуг в українських ЗМІ, а також стимулювати появу цікавих і різнобічних матеріалов на цю тему.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення