Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / події / В Харкові обговорювали шляхи створення позитивного іміджу області та проблеми PR-ринку
7 Липня 2007

19 червня в Харкові,  в прес-центрі інформагентства Status Quo відбувся круглий стіл "Роль PR у формуванні позитивного іміджу регіону" і конференц-зустріч "Тенденції розвитку українського ринку PR: підсумки першого дослідження ринку PR-послуг".



19 червня в Харкові,  в прес-центрі інформагентства Status Quo відбувся круглий стіл "Роль PR у формуванні позитивного іміджу регіону" і конференц-зустріч "Тенденції розвитку українського ринку PR: підсумки першого дослідження ринку PR-послуг". Заходи пройшли в рамках медіа-туру Publicity Creating по ключових регіонах України.


У круглому столі взяли участь представники великих харківських компаній і підприємств, представники місцевих органів влади, громадських організацій і журналісти регіональних ЗМІ. Обговорювалися проблеми створення позитивного іміджу Харкова та Харківської області,  шляхи інформування  громадськості.
 

Учасники конференц-зустрічі відзначили безперечну користь подібних заходів та необхідність професійного діалогу PR-фахівців Києва і регіонів.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення