Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / про компанію / Publicity Creating розширює структуру
14 Травня 2010

У травні створено групу компаній Publicity Group, яка здатна забезпечити повний спектр послуг у сфері маркетингових комунікацій.



У травні завершився черговий етап реорганізації структури компанії Publicity Creating. У результаті створено групу компаній Publicity Group, яка здатна забезпечити повний спектр послуг у сфері маркетингових комунікацій.

Провідною структурою Publicity Group залишається Publicity Creating, що надає комплекс послуг зі стратегічних комунікацій та PR. Також до складу групи компаній входять такі структурні одиниці: ІАЦ Publicity (інформаційно-аналітичний центр), Publicity.kiev.ua (інформаційний ресурс), ProEvents (івент-агенція), РА "ПРОФІТ" (розміщення реклами в ЗМІ).

Президентом Publicity Group став Валерій Курейко, який одночасно є генеральним директором Publicity Creating з 1998 року.

Як зазначив Валерій Курейко: „Реорганізація компанії – логічний крок, пов’язаний, насамперед, із її розвитком, розширенням спектра продуктів, які пропонуються клієнтам. Зараз Publicity Group може надати всі основні види послуг, пов’язані як із зовнішніми, так і внутрішніми комунікаціями компаніям, підприємствам та організаціям в нових ринкових реаліях”.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення