Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / відео / Publicity Creating здійснює PR-підтримку міжнародного фестивалю
14 Квітня 2011
 

Компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating продовжує співпрацю з міжнародним проектом «Битва Націй».



На даному етапі Publicity Creating здійснює PR-підтримку фестивалю «Битва націй». Ця унікальна для України подія відбудеться з 30 квітня по 3 травня 2011 р. в Хотинської фортеці (Чернівецька область).

Учасники фестивалю «Битва Націй» з'їдуться зі всього світу – в 2011 році в повномасштабних боях візьмуть участь національні збірні України, Росії, Білорусії, Польщі, Італії, Німеччини та Квебеку (Канада). На фестивалі будуть присутні гостіі з інших країн, у тому числі із Західної Європи і США.

Центральною подією фестивалю стануть змагання з історичного середньовічного бою (ІСБ). По суті, це справжні лицарські поєдинки - повноконтактні, в тому числі, масові, бої, в яких використовується середньовічна зброя (реконструкція) та середньовічні костюми і обладунки (пошиті вручну або викувані ковалями за автентичними моделями). Правила боїв і турнірних поєдинків максимально наближені до історичних аналогів.

Протягом фестивалю відбудуться десятки поєдинків за участю понад 200 лицарів з різних країн, зокрема повноконтактні бої «1 на 1», «5 на 5», «21 на 21». Також відбудеться стрілецький турнір (луки та арбалети, зовнішній вигляд близький до зброї періоду XI-XVII ст.ст.).

Яскраві турнірні поєдинки і масові битви викликають великий інтерес публіки - в 2010 році фестиваль «Битва націй» відвідали 25000 туристів з України та зарубіжжя, а цього року очікується не менше 30000 відвідувачів заходу.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення