Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / відео / Publicity Creating організовано святкування 10-річчя компанії «Ліконд»
11 Березня 2011

 

У березні 2011 р. компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating організувала й провела ювілейні заходи до 10-річчя компанії «Ліконд»,



У березні 2011 р. компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating організувала й провела ювілейні заходи до 10-річчя компанії «Ліконд», провідного оператора ринку кондиціонерів України - дилерську конференцію та ювілейний прийом. Проведені заходи, що відбулися в заміському комплексі «Козацький стан», вирішили низку важливих репутаційно-іміджевих та маркетингових завдань клієнта.

Основним завданням була підтримка відносин з партнерами компанії по маркетинговому ланцюжку. На заході були присутні топ-менеджери і керівництво компанії «Ліконд», представник DAIKIN Europe NV, та понад сто представників компаній-дилерів «Ліконд» з усієї України.

Представник DAIKIN Europe N.V. підтвердив значні маркетингові досягнення компанії «Ліконд» на ринку, і підкреслив вигоди співробітництва з українським партнером.

Кращі дилери «Ліконд» в рамках програми «Золотий дилер», (запропонована Publicity Creating і успішно реалізовується впродовж декількох років) були нагороджені цінними призами, що ще більше зміцнило лояльність партнерів компанії, а також стало мотивацією до підвищення економічних показників співробітництва.

Подібні дилерські конференції також - хороший привід для того, щоб визначити напрями розвитку компанії на найближчі роки. Не випадково, ключовим повідомленням виступів на конференції було «Компанія «Ліконд» вступила в друге десятиліття, в новий виток свого розвитку».

У ході заходу за безпосередньої участі співробітників агентства, була проведена серія відео-інтерв'ю з керівництвом компанії, персоналом і партнерами, відзняті групові фото. Відеосюжети й фото, які будуть розповсюджені в Інтернет, дозволять поінформувати про захід більш широку аудиторію, донести до неї ключові меседжі та атмосферу свята.

Після конференції відбулася неформальна частина свята. Жива музика, запальні пісні та танці, цікаві конкурси, ювілейна лотерея і величезний торт - все це зробило вечір веселим і незабутнім. Винуватці свята почули багато добрих слів, побажань та привітань, а яскравим завершенням заходу став грандіозний феєрверк.

 Таке поєднання «2в1» (офіційної частини - дилерської конференції, - та неформальної частини - фуршету з розважальною програмою) - є оптимальним для досягнення як репутаційних, так і маркетингових завдань.

Як зазначив генеральний директор Publicity Creating Валерій Курейко: «Компанія «Ліконд» - один з наших постійних клієнтів - ми співпрацюємо з нею протягом усіх десяти років. Ретельно продумана програма і злагоджена робота команди нашого агентства на заході зробили свято яскравим, незабутнім та комфортним для клієнта».

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення