Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / відео / Позитивні відгуки партнерів - найкращий піар для Вашої компанії.
30 Березня 2011

 

У ході 10-річчя компанії «Ліконд»,  за безпосередньої участі співробітників Publicity Creating , була проведена серія відео-інтерв'ю з керівництвом компанії, персоналом і партнерами.

 



        У березні 2011 р. компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating організувала й провела ювілейні заходи до 10-річчя компанії «Ліконд», провідного оператора ринку кондиціонерів України - дилерську конференцію та ювілейний прийом. 
         Представник DAIKIN Europe N.V. підтвердив значні маркетингові досягнення компанії «Ліконд» на ринку, і підкреслив вигоди співробітництва з українським партнером.
         Кращі дилери «Ліконд» в рамках програми «Золотий дилер», (запропонована Publicity Creating і успішно реалізовується впродовж декількох років) були нагороджені цінними призами, що ще більше зміцнило лояльність партнерів компанії, а також стало мотивацією до підвищення економічних показників співробітництва.
         У ході заходу за безпосередньої участі співробітників агентства, була проведена серія відео-інтерв'ю з керівництвом компанії, персоналом і партнерами. Відеосюжети й фото, які будуть розповсюджені в Інтернет, дозволять поінформувати про захід більш широку аудиторію, донести до неї ключові меседжі та атмосферу свята.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення