Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / угоди / Publicity Creating запускає новий проект з просування української косметики Імідж Лабораторія
18 Травня 2009
У 2009 році компанія Publicity Creating продовжує співробітництво з ТМ "Імідж Лабораторія". Першим етапом став запуск тематичних програм на радіо.

 



У 2009 році компанія Publicity Creating продовжує співробітництво з ТМ "Імідж Лабораторія". Метою PR-кампанії – досягнення маркетингових завдань замовника шляхом інформування аудиторії про нові продукти та підтримання лояльності споживачів. Першим етапом став запуск тематичних програм на радіо.

1 червня 2009 р. стартувала PR-кампанія продукції ТМ "Імідж Лабораторія" в ефірі "Русcкого радио". "Цілющий антисептичний бальзам" від ТМ "Імідж Лабораторія" стане спонсором двох програм: "Першого сімейного ранкового будильник-шоу" і "Столу замовлень на "Русском радио"". У рамках програми аудиторія буде проінформована про цілющі властивості бальзаму, у прямому ефірі відбудеться розіграш подарунків для слухачів, а також запланований прокат іміджевих аудіо-стопів.

Publicity Creating співпрацює з торгово-виробничим об'єднанням "Імідж" у продовж двох років, здійснюючи комплексні програми просування цієї ТМ на всій території України.

 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення