Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / угоди / Publicity Creating продовжує співпрацю з ТМ ColorWay у галузі PR
9 Липня 2010
 

Співпрацю між Publicity Creating та компанією „Рубін”, ексклюзивним постачальником витратних матеріалів ТМ ColorWay в Україну, подовжено до кінця 2010 року.



Співпрацю між Publicity Creating та компанією „Рубін”, ексклюзивним постачальником витратних матеріалів ТМ ColorWay в Україну, подовжено до кінця 2010 року. Мета комунікаційної програми, що буде впроваджена – зміцнення позитивної репутації та виведення ТМ ColorWay у лідери ринку.

За час співпраці Publicity Creating з компанією „Рубін”, яка триває вже понад 3 роки, ТМ ColorWay вже увійшла в „топ-3” на ринку сумісних витратних матеріалів в Україні по рівню знаності, й упевнено продовжує здобувати прихильність українських споживачів.

У рамках нової комунікативної програми заплановано низку активностей, серед яких як традиційні, так і нові форми. Важливим є напрямок роботи із партнерами та численними дилерами, а також із співробітниками компанії.

Як зазначив генеральний директор Publicity Creating Валерій Курейко: „ТМ ColorWay ставить перед собою і, відповідно, перед нами амбіційну мету – завоювання міцних лідерських позицій на українському ринку витратних матеріалів”.

 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення