Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / угоди / Publicity Creating підписано угоду про партнерство з виставкою «ІНТЕРАГРО»
15 Жовтня 2009
 

На початку жовтня 2009 року компанія Publicity Creating уклала договір про партнерство з оргкомітетом VI міжнародної виставки рентабельного високоефективного сільського господарства «ІНТЕРАГРО»,



На початку жовтня 2009 року компанія Publicity Creating уклала договір про партнерство з оргкомітетом VI міжнародної виставки рентабельного високоефективного сільського господарства «ІНТЕРАГРО», що відбудеться з 3 по 5 лютого 2010 року в Києві.

Договір передбачає організацію програми заходів в рамках виставки: семінарів, конференцій, презентацій та інших заходів для учасників і відвідувачів виставки.
Також в рамках виставки «ІНТЕРАГРО» заплановано проведення Дня Агро-маркетингу. Подібний захід буде проведений в рамках даної виставки вперше.
На Дні Агро-маркетингу провідні експерти в сфері маркетингових комунікацій поділяться досвідом відносно методів просування продукції і брендів на агроринку.

Як зазначив директор Publicity Creating Валерій Курейко: «На даний момент агроринок є одним з найбільш перспективних в Україні. Не зважаючи на кризу, сільгосппідприємства виявляють активність. Оскільки День Агро-маркетингу – захід, який потрібний даному ринку, оргкомітет виставки підтримав нашу ініціативу. На основі досвіду проведення Дня Маркетингу на інших напрямах бізнесу, можна з упевненістю сказати, що захід буде успішним і корисним для учасників».

 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення