Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / угоди / Активізація PR на ринках B2B
12 Січня 2008

Publicity Creating уклала  річний контракт на комплексне PR-просування вентиляційного устаткування ebmpapst (Німеччина) і систем устаткування внутрішнього опалювання і водопостачання KAN (Польща) в 2008 році.



Publicity Creating уклала  річний контракт на комплексне PR-просування вентиляційного устаткування ebmpapst (Німеччина) і систем устаткування внутрішнього опалювання і водопостачання KAN (Польща) в 2008 році. З філією ebmpapst в Україні – ТОВ "ЕБМ-ПАПСТ Україна" - Publicity Creating співробітничає вже третій рік. Представництво KAN в Україні є новим клієнтом компанії.


Як відзначив Генеральний директор Publicity Creating Валерій Курейко: "Сьогодні PR стає все більш затребуваним в секторі B2B, особливо на будівельному, фінансовому, автомобільному і IT ринках. Кожен з них володіє яскраво вираженою специфікою і в той же час між ними багато спільного. За умови професійного і системного підходу  PR-інструменти приносять тут реальний маркетинговий результат. Напрям B2B  є одним з пріоритетних для Publicity Creating".
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення