Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / угоди / На українському PR-ринку стартував медіа-рейтинг PR-агенцій
15 Червня 2007

Компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating уклала угоду із Інформаційним центром "ЕЛВІСТІ" про проведення на постійній основі рейтингу згадуваності спеціалізованих PR-агенцій, що працюють в Україні.



Компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating уклала угоду із Інформаційним центром "ЕЛВІСТІ" про проведення на постійній основі рейтингу згадуваності спеціалізованих PR-агенцій, що працюють в Україні.  Мета рейтингу – отримання об'єктивних незалежних даних про інформаційну активність основних операторів українського ринку PR, сприяння розвитку ринку.


Аналіз інформаційного простору проводиться за допомогою системи автоматичного моніторингу новин InfoStream, яка забезпечує доступ до контенту новин більш ніж 3000 сайтів, включаючи найбільш відвідувані інформаційні ресурси зони .ua і зони .ru, зокрема з тематики "маркетингові комунікації".  На даний момент в рейтингу беруть участь 20 найбільш відомих спеціалізованих PR-структур.


Підсумки рейтингу підбиваються щонеділі Інформаційним центром "ЕЛВІСТІ", підсумки місяця підбиваються  і оприлюднюються Службою аналітики Publicity Creating.

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення