Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / угоди / Витратні матеріали ColorWay роблять ставку на PR
15 Січня 2008

У лютому Publicity Creating і компанія "Рубін", ексклюзивний постачальник продукції ColorWay до України, уклали контракт на комплексне просування в 2008 році.



У лютому Publicity Creating і компанія "Рубін", ексклюзивний постачальник продукції ColorWay до України, уклали контракт на комплексне просування в 2008 році. Угода про співпрацю була підписана за наслідками успішної реалізації декількох проектів в другій половині минулого року.

 

Робота ведеться в двох напрямах – репутація PR (просування постачальника) і маркетинговий PR (бренд-PR, просування торгової марки продукції).

 

Комплексна комунікаційна програма включає розробку ключових повідомлень, PR-кампанію в спеціалізованих ЗМІ,  підтримку зв'язків із ЗМІ, консалтинг. Заплановані також  сумісні проекти з глянсовими журналами,  PR в Інтернет і проведення незалежного тестування продукції і досліджень ринку.

 

За словами Руслани Плис, управляючого партнера Publicity Creating, український ринок витратних матеріалів відрізняється високим ступенем конкуренції. На тлі підвищення вимог споживачів, популярність і репутація брендів набуває все більшого значення, особливо в сегменті сумісних витратних матеріалів.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення