Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / реалізовані проекти / Publicity Creating проведено комплексну комунікаційну програму по просуванню кондиціонерів Daikin (Японія)
9 Січня 2008

Протягом 2007 року Publicity Creating здійснила  комунікаційну PR-програму по просуванню на український ринок кондиціонерного  обладнання Daikin (Японія).



Протягом 2007 року Publicity Creating здійснила  комунікаційну PR-програму по просуванню на український ринок кондиціонерного  обладнання Daikin (Японія).


Програма включала розробку стратегії, PR-програму в ЗМІ (преса, Інтернет, ТБ, мережеві радіостанції), підготовку і розповсюдження прес-релізів та іншої інформації в ЗМІ, організацію технічних семінарів і прес-заходів, проведення конкурсу для журналістів. А також іміджеву рекламу на білл-бордах у 8 містах України.


Особливе місце в програмі просування 2007 року відвели  статтям  в спеціалізованих, загально популярних виданнях, в  журналах за тематикою "архітектура і дизайн", а також на популярних Інтернет-ресурсах. Всього в рамках кампанії було опубліковано 28 статей різноманітної тематики і різних напрямків.


Співпраця з Publicity Creating сприяла  швидкому зростанню рівня популярності світового лідера кліматичної техніки в Україні, формуванню репутації компанії-виробника і донесенню переваг якісної високотехнологічного обладнання – як до спеціалістів, так і до кінцевих споживачів.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення