Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / реалізовані проекти / Реалізовано комплексну комунікаційну програму для компанії «Рубін»
28 Жовтня 2010
 

На початку жовтня Publicity Creating підвела підсумки комплексної комунікаційної програми за третій квартал для компанії «Рубін»,



На початку жовтня Publicity Creating підвела підсумки комплексної комунікаційної програми за третій квартал для компанії «Рубін», ексклюзивного постачальника витратних матеріалів ТМ ColorWay в Україну.
У рамках програми було здійснено низку активностей для різних цільових аудиторій: прес-конференція для представників ЗМІ, маркетингова конференція та інші заходи для партнерів, тренінги для персоналу та керівництва компанії.
При цьому особливу увагу було приділено комунікаціям з партнерами та дилерами, а також співробітниками компанії. Адже головними завданнями на третій квартал було сприяння розширенню дилерської мережі й підвищення ефективності роботи партнерів та персоналу.
Як зазначив генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко: «Для компаній, які динамічно розвиваються, комунікаційну програму оновлюємо та розвиваємо щоквартально. У кінці кожного кварталу підводяться підсумки, визначається ефективність усіх проведених активностей. Після цього вносяться корективи й додаткові пропозиції в комунікаційну програму на наступний період. При цьому також обовʼязково береться до уваги ситуація на ринку клієнта».
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення