Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / реалізовані проекти / Publicity Creating завершено перший етап просування ТМ ColorWay
10 Червня 2009

Основні аудиторії, на які була спрямована програма "Стань дилером ColorWay сьогодні"  – партнери, дилери та  кінцеві споживачі.



У червні компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating завершила перший етап просування компанії "Рубін" (ексклюзивний постачальник продукції ТМ ColorWay в Україні)

Основна аудиторія, на яку була спрямована програма – партнери й дилери, робота з ними проводиться під девізом "Стань дилером ColorWay сьогодні!". Ще одна із аудиторій, з якою проводилась робота, – кінцеві споживачі.

У рамках програми було проведено акції для дилерів, надруковано низку статей і релізів, проведено тестування продукції професійними фотографами і фотокореспондентами ЗМІ. Також відбулася PR-кампанія на спеціалізованих Інтернет-порталах. І на завершення відбулася перша дилерська конференція "Рубін" у Карпатах (у конференції взяли участь більше 70 партнерів з усіх областей України).

Генеральний директор компанії стратегічних комунікацій Publicity Creating Валерій Курейко зазначив: "Ми задоволені співпрацею з ТМ ColorWay. Чітке планування і втілення гарантують успіх і маркетинговий результат уже третій рік поспіль".
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення