Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / реалізовані проекти / Publicity Creating організовано прес-конференцію для ТМ ColorWay
9 Жовтня 2009
 

7 жовтня 2009 р. В ІА „Українські новини” Publicity Creating було організовано прес-конференцію для компанії „Рубін” – ексклюзивного постачальника продукції ТМ ColorWay



7 жовтня 2009 р. В ІА „Українські новини” Publicity Creating було організовано прес-конференцію для компанії „Рубін” – ексклюзивного постачальника продукції ТМ ColorWay в Україну (ТМ входить у ТОП-3 українського ринку сумісних витратних матеріалів).

У прес-конференції взяли участь керівники компанії „Рубін” та регіональний менеджер компанії IDC в Україні.

На загальному фоні падіння обсягів продажів на ринку ІТ (на 50-60%) сегмент витратних матеріалів зменшився всього на 16% і наразі є одним із найбільш перспективних напрямків IT-індустрії.

Великий інтерес у журналістів викликав позитивний досвід компанії „Рубін” – продажі продукції ТМ ColorWay у 1 півріччі цього року збільшилися більше ніж на 50% (порівняно із 2 півріччям 2008 р.). Спікери також розповіли про маркетингову та партнерську політику компанії, яка сприяла зростанню кількості дилерів у всіх регіонах.

Генеральний директор Publicity Creating Валерій Курейко зазначив: „ТМ ColorWay сьогодні є одним із небагатьох успішних прикладів на українському ринку IT. Вагомий внесок у стійкі маркетингові позиції нашого клієнта робить комунікаційна програма, за допомогою якої вдалося домогтися високого рівня відомості бренду серед споживачів, а також сформувати лояльність партнерів по маркетинговому ланцюжку”.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення