Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / про компанію / Publicity Creating впроваджує нові стандарти обслуговування клієнтів
12 Липня 2010

До кінця липня 2010 року компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating має намір завершити програму впровадження нових стандартів для обслуговування клієнтів, і довести їх до відома численних представників у регіонах.



До кінця липня 2010 року компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating має намір завершити програму впровадження нових стандартів для обслуговування клієнтів, і довести їх до відома не тільки співробітників київського офісу, а й численних представників у регіонах.

Робота з партнерами в регіонах наразі проводиться у рамках програми „Конкретний результат за справедливу ціну” і має на меті покращення якості обслуговування клієнтів.

У рамках програми проводяться зустрічі і спеціальні навчальні тренінги для регіональних представників. При цьому особлива увага приділяється новим видам послуг, так їх ефективності щодо вирішення завдань клієнтів.

„На сьогодні наша компанія має розгорнуту мережу представників у регіонах, яка нараховує понад 80 фізичних та юридичних осіб і покриває всю територію України. Тому для нас є надзвичайно важливим, щоб усі послуги, які надаються у будь-якому регіоні країни, були однаково якісними і стовідсотково задовольняли інтереси клієнтів,” – зазначив генеральний директор Publicity Creating Валерій Курейко.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення