Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / про компанію / Publicity Creating: індивідуальний підхід до кожного клієнта
14 Липня 2011
 

Реалізація 3-го етапу маркетингової програми Publicity Creating «Ми вирішуємо завдання клієнта індивідуально» було розпочато 1 липня 2011 року.



У наш час PR-комунікації ускладнюються, стають різноманітнішими і вимагають індивідуального підходу. У той же час, підвищуються вимоги клієнтів до результативності та ефективності PR-програм.

Враховуючи ці тенденції, третій етап маркетингової програми компанії стратегічних комунікацій Publicity Creating, який буде реалізовано в 3 кварталі 2011 року, присвячений принципу: «Ми вирішуємо завдання клієнта індивідуально».

У ході поточного етапу маркетингової програми буде проводитися навчання співробітників, тренінги з підвищення їх навичок у підготовці саме індивідуальних пропозицій для клієнта. Цьому питанню буде присвячена і третя у 2011 році стратегічна сесія компанії Publicity Creating, яка відбудеться у вересні.

Для клієнтів дуже важливо, щоб пропонована комунікаційна стратегія, програма або проект – були дійсно індивідуальними, враховували його особливості, специфіку, побажання, бюджет і т.д. Точно потрапити в потреби клієнта, виправдати його очікування – ключовий фактор конкурентоспроможності PR-агентства сьогодні.

«У нашій компанії цьому завжди приділялася велика увага», – говорить генеральний директор Publicity Creating Валерій Курейко, – «Клієнт може бути впевнений, що отримує в Publicity Creating справді «своє» рішення – яке відповідає його вимогам та очікуванням. Це наче костюм, пошитий точно по фігурі, – він значно зручніший, краще сидить і більш красиво виглядає», – додав директор Publicity Creating.

Реалізація 3-го етапу маркетингової програми Publicity Creating «Ми вирішуємо завдання клієнта індивідуально» було розпочато 1 липня 2011 року.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення