Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / про компанію / Більше хороших статей: у Publicity Creating створена ефективна служба копірайтинга
3 Січня 2008

З січня цього року в компанії Publicity Creating успішно працює служба копірайтинга у складі 2 редакторів і 10 копірайтерів.



З січня цього року в компанії Publicity Creating успішно працює служба копірайтинга у складі 2 редакторів і 10 копірайтерів. У функції служби входить написання серій статей, в рамках PR-кампаній для клієнтів на різних ринках – від будівельного до автомобільного.


Основна перевага служби – можливість написання великої кількості якісних статейних матеріалів в порівняно короткі терміни. В цілому ж,  служба може створити до 300 статей на рік.


На думку Руслани Плис, керуючого  партнера Publicity Creating,  створення якісних PR-матеріалів залишається актуальним питанням для українського ринку. "Далеко не кожен журналіст може написати більше, ніж  10  різних статей про одну і ту ж компанію або продукт, тоді як для PR-фахівця це нормально. Для роботи в службі копірайтинга ми привертаємо журналістів-практиків, які спеціалізуються по певних тематиках, але працюють вони на основі PR-стратегії і інформаційної моделі, розробленої під кожного клієнта.  Поєднуючи  PR-технології і професіоналізм журналістів, ми добиваємося прогнозованих  результатів", - відзначила Руслана Плис.
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення