Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / про компанію / Підсумки діяльності Publicity Creating за 2008 рік
25 Грудня 2008
За підсумками 2008 року, оборот компанії збільшився в 2,3 рази. Впродовж 2008 року Publicity Creating було реалізовано 40 проектів і акцій.


За підсумками 2008 року, оборот компанії збільшився в 2,3 рази. Впродовж 2008 року Publicity Creating було реалізовано 40 проектів і акцій на таких основних ринках: автомобільний, будівництво, нерухомість, витратні матеріали для друку, рекрутингові послуги, а також у сфері агробізнесу.

Протягом року було реалізовано декілька унікальних проектів, зокрема два конкурси для журналістів ("Свіжа думка", "Рекрутинг у стилі Форсаж"), просування преміум-сегменту на ринку кондиціонування, та інші. Була реалізована програма із просування агробізнесу як пріоритетної галузі української економіки, із залученням представників державних і суспільних організацій.

Фахівці компанії виступили більш ніж з 40 доповідями на різних заходах. Компанія Publicity Creating стала одним із засновників громадської організації - Українського PR-альянсу, взяла участь у декількох дослідженнях ринку.

Компанія також у якості PR-партнера підтримала декілька вагомих проектів, серед них Український фестиваль студентської реклами, PR-форум на виставці REX, День Маркетингу на виставці "Будівництво і Архітектура", та інші.

Основними послугами Publicity Creating є: комплексне просування у сфері PR і стратегічних комунікацій, зв'язки із ЗМІ, консалтинг, PR-аудит. У планах на 2009 рік - вихід на нові сегменти ринку, подальший розвиток структури компанії, редизайн корпоративного сайту, активна участь в розвитку ринку суспільних комунікацій.

Підводячи підсумки 2008 року, Валерій Курейко, Генеральний директор Publicity Creating, зокрема, сказав: "Ми задоволені 2008 роком – не дивлячись на кризу, всі комунікаційні плани для клієнтів були виконані, причому з високими показниками ефективності. У Publicity Creating побудована професійна структура, удосконалюється лінійка продуктів і послуг, компанія фокусується на ключових аудиторіях клієнтів. На сьогоднішній день, укладено договори з основними клієнтами на 2009-2010 рр."

 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення