Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / про компанію / Експрес-аудит від Publicity Creating
5 Листопада 2009

Компанія Publicity Creating запропонувала нову послугу – експрес-аудит PR-діяльності.



В умовах кризи компаніям вкрай важливо здійснювати комунікації ефективно. Для цього не обійтися без розуміння вихідної ситуації, сильних та слабких сторін. У відповідь на запити ринку, компанія Publicity Creating запропонувала нову послугу – експрес-аудит PR-діяльності.

В результаті експрес-аудиту замовники отримують свій інформаційно-репутаційний портрет, який складається на основі кабінетних досліджень (аналіз інформаційного простору за останній квартал-півроку, контент-аналіз публікацій, прес-портрет компанії) та експертних інтерв'ю (споживачі, експерти).

Володіючи таким «портретом», отриманим на основі об'єктивних даних, клієнт може будувати свої комунікації більш прицільно. Додатково може бути наданий «репутаційний портрет» ринку (ставлення до даної галузі та операторів в цілому з боку споживачів і ЗМІ).

Як відзначив генеральний директор Publicity Creating Валерій Курейко : «Клієнт отримує результати аудиту оперативно, протягом кількох тижнів, і з урахуванням наших рекомендацій відразу може використовувати його для планування комунікацій на першу половину 2010 року».

 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення