Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / події / Шляхи створення позитивного іміджу Львова обговорювали за круглим столом
6 Липня 2007

5 липня 2007 р. у Львові представники органів місцевої влади, PR-фахівці великих львівських компаній і підприємств, представники ЗМІ і громадських організацій обговорювали шляхи зміцнення позитивного іміджу міста і області.



5 липня 2007 р. у Львові представники органів місцевої влади, PR-фахівці великих львівських компаній і підприємств, представники ЗМІ і громадських організацій обговорювали шляхи зміцнення позитивного іміджу міста і області. Організаторами круглого столу "Роль PR у формуванні позитивного іміджу регіону, створення регіональних брендів" стало місцеве інформагентство "Прес-тайм" і компанія Publicity Creating.


Жвава дискусія велася з таких основних питань: чому інформаційна політика є слабким місцем держави – як в центрі, так і на місцях? якою повинна бути стратегія формування іміджу Львова, з урахуванням проведення "Євро-2012"? як налагодити діалог муніципальної влади і місцевих підприємств-лідерів? чому місцева влада не залучає незалежних піар-спеціалістів до своєї PR-діяльності?

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення