Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / реалізовані проекти / Publicity Creating – новий PR-партнер компанії Lenovo в Україні
12 Липня 2013
 

Publicity Creating організувала прес-ланч для Представництва Lenovo в Україні.



10 липня 2013 року компанія Publicity Creating організувала прес-ланч для Представництва Lenovo в Україні. В зустрічі «Lenovo: нові горизонти» взяли участь ключові співробітники Lenovo та представники провідних українських ЗМІ.

Формат події, що мала певною мірою, ексклюзивний характер,  передбачав спілкування в невимушеній атмосфері на актуальні теми IT-ринку. Керівництво та провідні фахівці Представництва Lenovo в Україні розповіли про тенденції ринку, а також поділились планами розвитку Lenovo в нашій країні.  У своєму виступі, голова Представництва Lenovo в Україні, Чжоу ВейЦзянь підкреслив, що компанія є лідером з продажу персональних комп’ютерів і планує активно розширювати лінійку таких продуктів  як планшети й смартфони, а також розвивати роботу в корпоративному секторі.

Ключовим моментом заходу стало представлення журналістам унікальних продуктів і новинок:  деякі з них вони побачили першими в Україні. Аудиторію особливо зацікавили ультрабук  Lenovo ThinkPad X1 Carbon та тонкий сенсорний ноутбук Lenovo Flex 14, смартфон Lenovo A390, сучасні надкомпактні десктопи та пристрої Аll-in-one.

В рамках заходу журналістам представили компанію Publicity Creating як нового PR-партнера Lenovo в Україні, що буде вирішувати завдання у сфері інформування  ЗМІ, споживачів та широкої громадськості, подальшого зміцнення позицій бренду Lenovo в Україні.

 «Це був перший захід, організований  нами для Lenovo, відразу зі старту співпраці. Ми запросили дуже авторитетну цільову аудиторію, щоб ознайомити представників провідних ЗМІ із свіжими новинками та унікальними моделями Lenovo. Формат пресс-ланчу дозволив учасникам ближче познайомитись із командою Lenovo та дізнатись останні новини та плани компанії першими. Ми раді розпочати роботу із таким динамічним та інноваційним брендом як Lenovo і впевнені, що вона буде ефективною», - повідомила Руслана Плис, керуючий партнер агенції Publicity Creating.

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення