Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / участь у заходах / Піднімемо PR в Україні силами студентської молоді: нова номінація Українського Студентського фестивалю Реклами
27 Вересня 2008

В програмі Творчого конкурсу п'ятого Українського Студентського Фестивалю Реклами з'явилася нова номінація - Public Relations.  



В програмі Творчого конкурсу п'ятого Українського Студентського Фестивалю Реклами з'явилася нова номінація - Public Relations.   


Цілі проведення Творчого конкурсу в номінації "PR" наступні:
- сприяти інформуванню студентської аудиторії про ефективні PR -технології, знайомству з PR-інструментами, методами і підходами, використовуваними у сфері зв'язків з громадськістю в Україні. Залучення студентів до суспільно значимих процесів, пов'язаних з PR,
- підтримка молодих талановитих студентів   
– майбутніх фахівців у сфері PR і інших маркетингових комунікацій.  У номінації "PR" розглядаються роботи студентів з тематики "зв'язки з громадськістю", виконані згідно бріфа і  подані на конкурс, у відповідності з умовами оргкомітету Фестивалю.  


Бріф для конкурсу в даній номінації був розроблений спільно з компанією стратегічних комунікацій Publicity Creating. Учасникам фестивалю пропонуються на вибір дві теми для робіт: позитивний міжнародний імідж України і позитивний імідж свого города/області/регіона.

 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення