Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / події / В Українському PR-альянсі відбулися кадрові ротації
22 Червня 2010
 

В Українському PR-альянсі (UPRA) відбулися кадрові ротації* - з 15 червня 2010 р. Президентом PR-альянсу став генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко



В Українському PR-альянсі (UPRA) відбулися кадрові ротації* - з 15 червня 2010 р. Президентом PR-альянсу став генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко.

Впродовж першого півріччя 2010 р. за безпосередньої участі UPRA реалізовано низку проектів та заходів, серед яких круглий стіл в рамках КМФР: "Нові медіа і традиційні PR: vs or together", проект "Медіа-рейтинг українських PR-агентств".

Український PR-альянс розвивається згідно затвердженого плану. До кінця року планується проведення ще кількох проектів, зокрема, PR-форуму в рамках виставки REX 2010.

Як відзначив Президент Українського PR-альянсу Валерій Курейко: «PR-галузь у 2010 році демонструє подальший розвиток – активні гравці ринку привертають увагу клієнтів новими програмами, продуктами, послугами. На даний момент UPRA бачить свою місію у активному сприянні потенційному клієнту відкрити для себе можливості PR у загальному комплексі маркетингу, знайти професійну команду для впровадження PR-стратегій у життя та досягти успішних результатів”.
 

*Згідно механізму діяльності UPRA, Президент і Віце-президент Альянсу обираються на загальному засіданні, 1 раз на півріччя.

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення