Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / події / Інтернет з явився портал www.publicity.kiev.ua
25 Квітня 2003

25 квітня в Інтернет з явився портал www.publicity.kiev.ua, який став першим спеціалізованим ресурсом про сферу PR в УкрНеті.



25 квітня в Інтернет з явився портал www.publicity.kiev.ua, який став першим спеціалізованим ресурсом про сферу PR в УкрНеті.

 

Матеріали на порталі підібрано таким чином, щоб він був цікавим як для PR-професіоналів, так і тим, хто тільки починає свою кар'єру, а також тим, хто цікавиться PR чи працює у галузях, тісно пов'язаних із цією сферою. У більшість розділів можна самостійно додавати інформацію після реєстрації новини, питання,  точки зору, інформацію про тренінги та інше.


"Портал о PR в Украине" має дві стрічки новин - "PR у світі" та "PR в Україні", де буде розміщено новини ринку та окремих його суб'єктів.


Вітчизняним фахівцям донедавна треба було по крихтам збирати потрібну їм інформацію новини та статті, що стосуються українського ринку в основному, на російських сайтах. Тепер же вони отримали можливість одержувати всю необхідну інформацію у одному місці, на сайті  www.publicity.kiev.ua , назву якого можна перекласти як "популярність".
 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення