Адреса:
Україна, Київ

E-mail:
777publicity@gmail.com
 
Новини / події / Акція "Стереосон"
29 Травня 2004

29 травня 2004 р. в "Українському Домі" пройшла акція "Стереосон" у стилі Action Painting, присвячена 100-річчю від дня народження Сальвадора Далі



29 травня 2004 р. в "Українському Домі" пройшла акція "Стереосон" у стилі Action Painting, присвячена 100-річчю від дня народження Сальвадора Далі


Київський Художник Геннадій Гутгарц, використовуючи замість пензлів оголені жіночі тіла, малював на гігантських полотнах. У шоу взяло участь 8 моделей, було витрачено кілька десятків відер фарби. Все це відбувалося під акомпанемент відомих музикантів Володимир Молоткова й Олега Сакмарова, Анатолія Михайлова й команд "Щастя" та "Гурт Йогурт". Унікальним був також той факт, що під час створення полотна, Гутгарц використав крім фарб, елітні вина ТМ "Золотий віл".


Приємним сюрпризом для тих, хто потрапив на шоу, стала можливість на власні очі побачити оригінали робіт Далі, надані колекціонером Ігорем Диченко. Він є власником ілюстрацій до "Мистецтва любові" Овідія - однієї з останніх "книжкових серій" художника.


Термін Action Painting уперше був застосований до творчості американського художника Джексона Поллока. Суть жанру полягає в тому, що художник створює картину в присутності глядачів і процес її створення важливіший за результат.

 

15.12.2022
Новий продукт - Етична PR експертиза
5.09.2022
Прийнято програму по роботі з клієнтами на 2022-2023 р.р.
5.04.2022
Чому одному бренду може бути вигідно просувати усю товарну категорію
Обговорення